Containerverhuur

Containers voor groen, puin, papier, hout, sloop- en restafval tegen de scherpste prijzen!

Geen moeilijk gedoe

weten wat u afvoert...

De scherpste tarieven

daag ons uit!

Vriendelijk & Flexibel

alles voor een lach op uw gezicht

100% Tevredenheid

jazeker!

Containerverhuur

Zoekt u een betrouwbare partner voor containerverhuur? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Schuman Containerverhuur brengt en haalt uw container op het moment dat het u uitkomt. Bovendien doen we dat voor de scherpste tarieven!

Uw container ook op moeilijk bereikbare plaatsen

Schuman Containerverhuur is uitgegroeid tot een krachtige en veelzijdige leverancier van huurcontainers in Limburg. Met een toegewijd team zijn we snel beschikbaar op verschillende locaties tegelijk. Bovendien kunnen we uw huurcontainers ook op moeilijk bereikbare plaatsen bezorgen en ophalen. Én last but not least: wij tonen u altijd een vriendelijke glimlach!

Alle soorten, maten en ontwerpen huurcontainers zijn beschikbaar

Schuman containerverhuur beschikt over een breed scala aan huurcontainers in alle soorten en maten. Ook maakt het niet uit of het nu gaat om rolcontainers tot 1100l, of om sloop- of klepcontainers tot 40m3. Wij regelen het voor u! Want wij vinden het belangrijk scheiding van afval te bevorderen. Dat doen we o.a. door de tarieven bij het volgen van de richtlijnen extra aantrekkelijk te maken. Ook is het niet volgen van de richtlijnen t.a.v. scheiding minder aantrekkelijk gemaakt door de overheid.
 

PAPIERCONTAINERS

PUINCONTAINERS

GROENCONTAINERS

HOUTCONTAINERS

SLOOPCONTAINERS

RESTAFVALCONTAINERS

 

 

 


Containerverhuur herkenbaar aan Acuratesse, Vriendelijkheid en Service

Bij Schuman Containerverhuur weten we dat heldere communicatie, goede manieren en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel essentieel zijn voor goede relatie. Ook vinden wij het vermogen tot zelfreflectie erg belangrijk.

Natuurlijk proberen wij geen fouten te maken, maar ook wij zijn mensen. Daarom vinden wij het nog belangrijker om te zien hoe onze mensen evt. fouten oplossen! Dat vullen wij aan met gezond boerenverstand en praktisch oplossend vermogen om de reputatie van een betrouwbaar Recyclingbedrijf met een prettige & persoonlijke benadering waar te maken.