Nieuws

Laatste bedrijfs- & productnieuws
van Schuman Recycling.
Blijf op de hoogte!
ContainerBuddy: huren voor een vaste prijs

De goedkoopste afvalcontainer voor een scherp tarief? ContainerBuddy! Of u nu een grofvuil container of een andere goedkope container zoekt: online betaalt u de laagste prijs. En minstens zo belangrijk, u kunt snel rekenen op de container die u nodig heeft.

Lees meer...
Oud papier ophalen: recycling van uw materialen

Tijden veranderen. Waar men vroeger nog een zakcentje kon verdienen met het ophalen van uw oud papier, moet de inzamelaar tegenwoordig grif betalen om zijn papier gerecycled te krijgen. 

Lees meer...
Goedkoopste afvalcontainer: lage huurprijs

Bouwafval container huren? De ideale keuze om bouwpuin, puinzakken en ander grofvuil af te voeren. In een container met de inhoud die u nodig heeft, zodat u daar alles in kunt gooien.

Lees meer...
Goedkoopste afvalcontainer: lage huurprijs

Op zoek naar de goedkoopste afvalcontainer? Met een huur container van Schuman bent u zeker het voordeligst uit, terwijl u kunt rekenen op professionele service waarbij we bovendien komen ophalen op het moment dat ú de container wilt laten legen.

Lees meer...

Papier vernietigen en daarvoor op zoek naar een specialist? We zijn u er graag periodiek of eenmalig mee van dienst. We zijn gespecialiseerd in de vernietiging van papier en digitale archieven, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Lees meer...