Nieuws

Laatste bedrijfs- & productnieuws
van Schuman Recycling.
Blijf op de hoogte!
Goedkoopste afvalcontainer: lage huurprijs

Bouwafval container huren? De ideale keuze om bouwpuin, puinzakken en ander grofvuil af te voeren. In een container met de inhoud die u nodig heeft, zodat u daar alles in kunt gooien.

Lees meer...
Goedkoopste afvalcontainer: lage huurprijs

Op zoek naar de goedkoopste afvalcontainer? Met een huur container van Schuman bent u zeker het voordeligst uit, terwijl u kunt rekenen op professionele service waarbij we bovendien komen ophalen op het moment dat ú de container wilt laten legen.

Lees meer...

Papier vernietigen en daarvoor op zoek naar een specialist? We zijn u er graag periodiek of eenmalig mee van dienst. We zijn gespecialiseerd in de vernietiging van papier en digitale archieven, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Lees meer...
Bouwafval scheiden

Bij het bouwen, het verbouwen of het renoveren van een woning komt er natuurlijk afval vrij. Dit afval noemen we bouwafval en het bestaat uit allerlei soorten bouwmaterialen. Veel van dit afval kan echter worden gesorteerd, gerecycled en later als grondstof worden hergebruikt. 

Lees meer...
all-in prijs container huren voor een vaste prijs

De goedkoopste afvalcontainer voor een scherp tarief? All-in prijs container! Of u nu een grofvuil container of een andere goedkope container zoekt: online betaalt u de laagste prijs. En minstens zo belangrijk, u kunt snel rekenen op de container die u nodig heeft.

Lees meer...