Nieuws

Laatste bedrijfs- & productnieuws
van Schuman Recycling.
Blijf op de hoogte!

Oud papier ophalen: recycling van uw materialen

Het oud papier ophalen in Roermond en omgeving? Schuman Recycling is uw ervaren specialist. We halen het oud papier net als het vuilnis op, zodat we dat netjes kunnen scheiden en kunnen aanbieden voor recycling.

Papier en karton komen uit de eindeloos hernieuwbare bron hout, die CO2 opneemt en een belangrijke rol speelt binnen het milieu. Oud papier is van grote waarde, door het opnieuw aan de papierfabrieken aan te bieden. Wij helpen u circulair te produceren, door het oud papier op te halen en netjes te verwerken tot de balen waar de papierfabriek naar op zoek is.

Grote balen voor de papierfabriek

Heeft u veel oud papier, bijvoorbeeld bedrijfsmatig? Wij komen dit graag bij u ophalen. Met onze grote machines kunnen we het papier uitstekend verzamelen, zorgen we voor een schone stroom en maken we daar balen van die de papierfabriek kan gebruiken. Op die manier is uw oud papier van grote waarde voor nieuwe productie, zodat u circulair kunt werken.

We zijn stipt, zorgvuldig en uitermate betrouwbaar: belangrijke eigenschappen om het oud papier op te halen en op een vakkundige manier te verwerken. Wij kunnen uw oud papier en vuilnis ophalen, waarmee u kunt rekenen op een verwerking tot nieuwe grondstoffen.

Oud papier ophalen: specialist in Roermond

Laat uw oud papier ophalen door de ervaren specialist in Roermond en omstreken. We hebben klanten in heel Midden-Limburg en ook daarbuiten, waar we het oud papier verzamelen om dat te verwerken tot de nieuwe balen voor de fabriek. Op die manier helpen we u graag een bijdrage te leveren aan de circulaire economie, waarin hergebruik en recycling een belangrijke rol spelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.
 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op!