Nieuws

Laatste bedrijfs- & productnieuws
van Schuman Recycling.
Blijf op de hoogte!

Schuman Recycling en het CORONA-virus

Het zijn uitdagende tijden voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19.

 

Veiligheid en welzijn van onze medewerkers en klanten komen op de eerste plaats.

Schuman Recycling volgt het advies van de lokale autoriteiten en blijft bij onze medewerkers onder de aandacht brengen dat goede hygiëne van het grootste belang is om verspreiding van het virus te voorkomen. We gebruiken handontsmettingsmiddelen en passen ons gedrag aan zoals dit verwacht mag worden. Uiteraard is dat voor ons ook even wennen. Mocht het nu gebeuren dat u ziet dat een medewerker een moment van onachtzaamheid heeft en iets over het hoofd ziet, spreekt u hem of haar er dan rustig op aan of meld het bij ons.

Vitale infrastructuur

Afvalverwerkende bedrijven zijn door de overheid aangewezen als onderdeel van de vitale infrastructuur. Dit betekent dat Schuman Recycling haar dienstverlening ongewijzigd tracht voort te zetten, rekening houdend met de reeds genomen maatregelen. Doordat deze maatregelen vereisen dat wij extra opletten in alle situaties, kunt u hinder ondervinden als gevolg van bijvoorbeeld gewijzigd gedrag (en als gevolg daarvan mogelijke vertraging). Wij vragen hiervoor uw begrip.

Waar kunt u zelf op letten bij onze medewerkers?

  • Opdrachtbevestigingsformulieren dienen pas gepakt, beschreven en overhandigd te worden nádat de betreffende medewerker zijn/haar handen ontsmet heeft met alcoholgel.
  • Verdere financiële en administratieve afwikkeling vindt volledig digitaal plaats.
  • Verder zijn alle hygiëne-maatregelen van toepassing zoals het RIVM deze voorschrijft.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten!