Archiefvernietiging

Periodieke of incidentele archiefvernietiging inclusief vernietigingsverklaring

(DIGITALE) ARCHIEFVERNIETIGING

De waarde van papier en andere informatiedragers wordt bepaald door wat erop te vinden is. Lang nadat ze beschreven en gebruikt werden, kan de waarde ervan u nog doen opkijken. In verkeerde handen kunnen documenten waarvan u bijna vergeten was dat ze bestonden, u zelfs grote ergernis of schade opleveren. Daarom is archiefvernietiging belangrijk. Kies hierbij voor een professionele en betrouwbare partij. Kies voor Schuman Recycling. Wij verzorgen uw (digitale) archiefvernietiging en plaatsen & verwijderen afsluitbare papiercontainers ten behoeve van het veilig vernietigen van uw papieren. Vanzelfsprekend leveren wij achteraf standaard een vernietigingsverklaring aan u af, zonder meerkosten.

”Het verstrekken van een vernietigingsverklaring zou eigenlijk standaardgedrag moeten zijn bij elke vorm van archiefvernietiging”

Uw archiefvernietiging regelen?

Schuman Recycling verzorgt uw (digitale) archiefvernietiging en plaatst & verwijdert afsluitbare papiercontainers ten behoeve van het veilig vernietigen van uw papieren. Vanzelfsprekend leveren wij achteraf standaard een vernietigingsverklaring aan u af, zonder meerkosten.

Waarom is archiefvernietiging van belang?

Archiefvernietiging is een noodzakelijke stap voor bedrijven en organisaties om de veiligheid van gevoelige informatie te waarborgen. Door regelmatig oude documenten te vernietigen, kunnen ze voldoen aan de vereisten van wetten en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Bovendien helpt het hen om ruimte te besparen en de kosten van extra opslagruimte te vermijden.

Hoe vindt vertrouwelijk papiervernietiging plaats?

Voor archiefvernietiging kunt u uw vertrouwelijke documenten veilig deponeren in de afgesloten rolcontainers van Schuman Recycling. Papier is buitengewoon recyclebaar en kan herhaaldelijk worden hergebruikt. Na archiefvernietiging wordt de inkt uit het papier verwijderd en vermengd met water tot pulp. Door de klep in de deksel kunt u de documenten in de container werpen. U heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 240 liter, 360 liter, 660 liter, 770 liter of 1100 liter. Bij Schuman Recycling zorgen we voor een effectieve, milieuvriendelijke en verantwoorde inzameling en vernietiging van uw vertrouwelijke papieren.

Vernietiging volgens richtlijnen NAID

Bij Schuman Recycling kunt u rekenen op een veilige vernietiging van uw archief volgens de wettelijke normen en de richtlijnen van het National Association for Information Destruction. Zo wordt uw vertrouwelijk papierwerk nauwkeurig vernietigd en onze chauffeurs voldoen aan strenge eisen en zijn up to date over de laatste wetten en regels. Uw rolcontainer wordt geledigd boven de vuilniswagen, waardoor niemand aan uw papieren kan komen. Elk papiertje wordt daarbij vernietigd tot en met de laatste letter.

Wat mag er in een archiefpapier container gedaan worden?

In de speciale archiefpapier container mag alleen kantoorpapier gedaan worden. Houd ermee rekening dat er geen vervuiling als paperclips, nietjes en dergelijke in de container gedaan worden. Ook andere soorten papier als karton, sheets, ordners, geplastificeerd papier en karton en plastic mapjes zijn niet toegestaan. Zorg ook ervoor dat uw archief niet verontreinigd is met andere afvalstoffen. Wilt u normaal oud papier laten ophalen? Dat kan wel ook bij Schuman Recycling. Wij hebben ook ophaaldiensten voor oud papier.

Periodieke of eenmalige archiefvernietiging

Periodieke of eenmalige archiefvernietiging is mogelijk met Schuman Recycling. Of het nu gaat om regelmatige cycli van documentvernietiging of om een eenmalige opruiming van verouderde dossiers, Schuman Recycling biedt efficiënte oplossingen. Met geavanceerde shreddingtechnologieën en strikte beveiligingsprotocollen zorgen we ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig wordt vernietigd. Of het nu gaat om papieren documenten of digitale bestanden, we staan garant voor een grondige vernietiging.

Digitale archiefvernietiging

Tegenwoordig worden gegevens en informatie ook op digitale media opgeslagen. Schuman Recycling kan u ook helpen met het verwijderen van gevoelige informatie op bijvoorbeeld harde schijven, solid-state drives (SSD’s), USB-sticks, geheugenkaarten en andere digitale opslagapparaten.

Laat Schuman Recycling uw archiefvernietiging op zich nemen

Laat Schuman Recycling uw archiefvernietiging op zich nemen en geniet van gemoedsrust, efficiëntie en naleving van regelgeving. Met onze deskundige diensten kunt u vertrouwen op een veilige en milieuvriendelijke vernietiging van uw vertrouwelijke informatie, of het nu gaat om papieren documenten of digitale media. Ons toegewijde team staat klaar om uw behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw bedrijf of organisatie. Bovendien kunnen we de verwerking van andere afvalstromen voor u onder handen nemen. U kunt bij ons afvalcontainers huren in allerhande maten en voor verscheidene afvalstromen, zoals puin, hout of groenafval.

Wat klanten over ons zeggen

Bij Schuman Recycling geloven we dat tevreden klanten de basis zijn van een succesvolle onderneming. We zijn trots op de positieve reacties die we dagelijks ontvangen. Lees hieronder enkele van de meest recente beoordelingen en ontdek waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze containerverhuur en recyclingdiensten.

Schuman Recycling
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Fam RutjensFam Rutjens
10:11 15 Oct 23
Super goede en snelle service!
Erwin HovensErwin Hovens
08:34 07 Apr 23
Altijd correct geholpen, al meerdere keren, komen afspraken na en niet te duur. Eerlijke prijzen. Bedankt.
Nills van HeelNills van Heel
15:20 31 Aug 22
Mieke de KunderMieke de Kunder
16:02 30 Aug 22
Heel net bedrijf, komt afspraken na en zijn flexibel! Top service voor een goede prijs!
Sem HilkensSem Hilkens
17:36 27 May 22
Goede service
Eline SchalleijEline Schalleij
15:16 23 Apr 22
Altijd een goede service!En prijs kwaliteitverhouding altijd goed.
Tijdens de verbouwing van ons kantoor verzorgde Schuman Recycling het plaatsen van lege containers en snelle vervanging (op afroep) wanneer deze vol was. Vriendelijke meedenkende mensen die gewoon normaal doen en uiterst scherpe tarieven hanteren. Helemaal niets op aan te merken!
js_loader