Container huren in Venlo

Afvalbeheer is een cruciaal aspect in verschillende sectoren, waarbij het belangrijk is om op een efficiënte en milieuvriendelijke manier met afval om te gaan. Een goede container huren in Venlo doet u bij Schuman Recycling. Wij zijn gespecialiseerd in een milieuvriendelijk afvalbeheer. Of u nu uw oud papier wilt laten ophalen, een container wilt huren of kiest voor een complete archiefvernietiging; wij staan voor u klaar.

Waarom een container huren in Venlo?

Afvalcontainers bieden een efficiënte manier om afval te verzamelen en af te voeren. Dit is vooral handig bij grootschalige projecten zoals verbouwingen of bouwwerkzaamheden, waar grote hoeveelheden afval kunnen ontstaan. Het correct afvoeren van afval is essentieel voor milieubehoud. Door een afvalcontainer te huren, kan het afval op een georganiseerde en milieuvriendelijke manier worden verwerkt en gerecycled. Het hebben van een afvalcontainer op locatie bespaart bovendien tijd, omdat het afval meteen op de juiste plek kan worden gedeponeerd. Hierdoor hoeven mensen niet steeds heen en weer te reizen naar een stortplaats. Een afvalcontainer zorgt bovendien voor een veilige manier om gevaarlijk afval, zoals bouwpuin of scherpe materialen, te beheren. Dit helpt ongelukken en letsel te voorkomen.

Hoe werkt het?

Uw afvalcontainer huren kan eenvoudig online. Op onze website kiest u de container, die u wilt huren en het formaat dat u wenst. Bij sommige containers zoals bij het huren van een papiercontainer kunt u tevens aangeven of u een rolcontainer wilt of een afzetcontainer. Na het aangeven van de gewenste datum, verstuurt u het formulier en is uw reservering geplaatst. Binnen 48 uur krijgt u van ons een scherp prijsvoorstel. Een container huren in Helmond  of van uw afval af in Weert? Ook dat is bij ons mogelijk!

Vergunning nodig in Venlo

Wanneer u de gehuurde afvalcontainer op een openbare weg gaat plaatsen, dan is in de gemeente Venlo een vergunning nodig. Onder de openbare weg vallen bijvoorbeeld publieke parkeerplekken en stoepen. Plaatst u de afval container op uw eigen terrein, dan is een vergunning veelal niet nodig. Bij twijfel kunt u het beste de gemeente raadplegen.

Welke afvalcontainer huren in Venlo?

Bij het selecteren van een afvalcontainer zijn er verschillende cruciale factoren om te overwegen. De aard van het afval, de hoeveelheid, en zelfs de locatie spelen een rol bij het bepalen van de juiste container. Bij Schuman Recycling vindt u deze afvalcontainers:

 • Papiercontainers: de papiercontainer wordt gebruikt om kranten, tijdschriften, kartonnen dozen en ander papierafval te deponeren.
 • Puincontainers: in deze containers mag puinafval gedaan worden, bestaande uit steensoorten zoals beton, dakpannen, tegels en dergelijken.
 • Groencontainers: in deze containers mag organisch materiaal gedaan worden, zoals groei- en snoeiafval.
 • Houtcontainers: in deze containers mag sloophout afgevoerd worden, zoals houten meubels en boekenkasten.
 • Sloopcontainers: in deze containers mag bouwafval en sloopafval verwerkt worden.
 • Restafvalcontainers: containers waarin afval dat je niet gescheiden kunt inleveren gedaan wordt.

De formaten van de containers

Bij Schuman Recycling kunt u vaak een rolcontainer huren of een afzetcontainer. De rolcontainers hebben een inhoud van: 240 liter, 660 liter, 770 liter en 1100 liter. De afzetcontainers krijgt u in de volgende formaten:

 • 3 m³
 • 6 m³
 • 10 m³
 • 20 m³
 • 30 m³
 • 40 m³

Kosten huren afvalcontainer

Wat u moet betalen om een container te huren in Venlo, is afhankelijk van een aantal factoren. Vooral de afvalstroom bepaalt wat u betaalt. Daarentegen zullen ook de hoeveelheid afval en de afstand tot ons verhuurbedrijf de kosten betalen. Let ook op eventuele bijkomende kosten. Overvolle containers krijgen een toeslag. Eventuele aanvraag van een vergunning brengen extra kosten met zich mee en voor schade aan/diefstal van een container moet u extra betalen.

Voordelen afval container huren in Venlo bij Schuman Recycling

Waarom zou u nu uw container huren in Venlo bij Schuman Recycling? Wij staan als eerste bekend om onze top service en flexibele denken. Wij helpen u graag aan een passende oplossing en bieden daarbij altijd de laagste prijs. U kunt bij ons altijd terecht voor een tussentijdse aflevering, maar wij komen sowieso de container altijd ophalen of vervangen, wanneer u dat wenst. Als laatste is ons geen plek te gek. Daarom komen we u ook de containers brengen op moeilijk bereikbare plekken.

MOGEN WIJ OOK UW PAPIER OPHALEN?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!
Bij ons geen verplichtingen of contracten; u zit dus nooit aan ons vast!

Wat klanten over ons zeggen

Bij Schuman Recycling geloven we dat tevreden klanten de basis zijn van een succesvolle onderneming. We zijn trots op de positieve reacties die we dagelijks ontvangen. Lees hieronder enkele van de meest recente beoordelingen en ontdek waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze containerverhuur en recyclingdiensten.

Schuman Recycling
5.0
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
Fam RutjensFam Rutjens
10:11 15 Oct 23
Super goede en snelle service!
Erwin HovensErwin Hovens
08:34 07 Apr 23
Altijd correct geholpen, al meerdere keren, komen afspraken na en niet te duur. Eerlijke prijzen. Bedankt.
Nills van HeelNills van Heel
15:20 31 Aug 22
Mieke de KunderMieke de Kunder
16:02 30 Aug 22
Heel net bedrijf, komt afspraken na en zijn flexibel! Top service voor een goede prijs!
Sem HilkensSem Hilkens
17:36 27 May 22
Goede service
Eline SchalleijEline Schalleij
15:16 23 Apr 22
Altijd een goede service!En prijs kwaliteitverhouding altijd goed.
Tijdens de verbouwing van ons kantoor verzorgde Schuman Recycling het plaatsen van lege containers en snelle vervanging (op afroep) wanneer deze vol was. Vriendelijke meedenkende mensen die gewoon normaal doen en uiterst scherpe tarieven hanteren. Helemaal niets op aan te merken!
js_loader