Over ons

Recycling is voor ons al 100 jaar iets van ‘NU’…

Visie

Hoe wij er tegenaan kijken

In deze dynamische tijden is het huren van een afvalcontainer en het hergebruik van materialen belangrijker dan ooit. Zowel de overheid als commerciële organisaties besteden toenemende aandacht aan milieuvraagstukken. Misschien heeft u zelf, in uw zakelijke of persoonlijke leven, al ervaring met deze uitdagingen, en is dat de reden voor uw bezoek aan deze site?

Zowel bedrijven als particulieren worden steeds vaker geconfronteerd met het vraagstuk van afvalbeheer. De vraag rijst: wat kunnen we met ons afval doen? Sinds 1930 biedt Schuman Recycling oplossingen voor dit groeiende probleem, en elke dag sluiten zich nieuwe bedrijven, stichtingen en verenigingen bij ons aan in de zoektocht naar effectieve afvalverwerking en het huren van een passende afvalcontainer.

Schuman oud papier handel bedrijfswagen

Snel een afvalcontainer huren?

Wij bieden een uitgebreide service voor het plaatsen, ophalen en vervangen van verschillende soorten afvalcontainers, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een grote schoonmaak, renovatieprojecten, tuinwerkzaamheden of reguliere afvalverwerking, wij staan voor je klaar.

Wat klanten over ons zeggen

Bij Schuman Recycling geloven we dat tevreden klanten de basis zijn van een succesvolle onderneming. We zijn trots op de positieve reacties die we dagelijks ontvangen. Lees hieronder enkele van de meest recente beoordelingen en ontdek waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze containerverhuur en recyclingdiensten.

Schuman Recycling
5.0
Gebaseerd op 21 beoordelingen
powered by Google
Nurten YilmazNurten Yilmaz
17:03 12 Apr 24
Super bedrijf, met hele vriendelijke mensen!
Constantijn MostartConstantijn Mostart
12:45 27 Mar 24
Fijn bedrijf met behulpzame werknemers
max van Gilsmax van Gils
13:08 13 Mar 24
Snelle en goede service!
Fam RutjensFam Rutjens
10:11 15 Oct 23
Super goede en snelle service!
Erwin HovensErwin Hovens
08:34 07 Apr 23
Altijd correct geholpen, al meerdere keren, komen afspraken na en niet te duur. Eerlijke prijzen. Bedankt.
Nills van HeelNills van Heel
15:20 31 Aug 22
Mieke de KunderMieke de Kunder
16:02 30 Aug 22
Heel net bedrijf, komt afspraken na en zijn flexibel! Top service voor een goede prijs!
Sem HilkensSem Hilkens
17:36 27 May 22
Goede service
Eline SchalleijEline Schalleij
15:16 23 Apr 22
Altijd een goede service!En prijs kwaliteitverhouding altijd goed.
Tijdens de verbouwing van ons kantoor verzorgde Schuman Recycling het plaatsen van lege containers en snelle vervanging (op afroep) wanneer deze vol was. Vriendelijke meedenkende mensen die gewoon normaal doen en uiterst scherpe tarieven hanteren. Helemaal niets op aan te merken!
js_loader