Oud papier ophalen

In Nederland genereren we dagelijks veel afval, waaronder oud papier. Na gebruik kan oud papier echter gerecycled worden en als basis dienen voor nieuw papier en karton. Dit kan echter alleen, wanneer het papierafval gescheiden wordt van de rest van het afval. Wilt u uw oud papier laten ophalen? Dat kan bij Schuman Recycling. Wij zorgen periodiek of incidenteel ervoor dat uw oud papier wordt opgehaald. Wij recyclen uw oud papier tegen de scherpste tarieven.

Waarom oud papier laten ophalen?

Oud papier laten ophalen is een geweldige manier om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Het recyclen van papier helpt om kostbare natuurlijke hulpbronnen te behouden en de impact op het milieu te verminderen. Door oud papier namelijk te laten recyclen, vermindert de behoefte aan het kappen van bomen, wat essentieel is voor het behoud van bossen. Dit draagt bij aan het verminderen van ontbossing en het behouden van de biodiversiteit. Het recyclen van oud papier vereist daarnaast aanzienlijk minder energie dan het produceren van nieuw papier uit grondstoffen. Dit helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Door oud papier te recyclen, wordt er minder afval gestort. Dit vermindert de druk op stortplaatsen.

"Papierrecycling vergt geen hoge opleiding, maar wel stiptheid, zorgvuldigheid, rijvaardigheid én de betrouwbaarheid om dat keer op keer in dezelfde kwaliteit te herhalen!"

Wat gebeurt er met mijn oud papier?

Schuman Recycling verzamelt uw oud papier en maakt er grote balen van. Wij brengen het naar de papierfabriek. Daar wordt het opgelost in water. De vezels komen dan los van elkaar en zo vormt zich de papierpulp (een brij van papiervezels). Zeeftechnieken halen nietjes, paperclips, plakband en stukjes plastic uit de vezelbrij. Bovendien wordt ook de drukinkt verwijderd, als dit voor het eindproduct nodig is. Opstijgende (zeep)luchtbellen brengen dan de inktresten aan de oppervlakte. Daar kan het verwijderd worden. De pulp wordt vervolgens wit gemaakt met zuurstof. Het wordt ook wel gebleekt met waterstofperoxide of met ozon. Hierna is de pulp klaar voor de productie van nieuw papier.

containerverhuur Roermond

Waarom uw oud papier recyclen in Roermond door Schuman Recycling?

Schuman Recycling haalt uw oud papier en karton op en levert daarmee een bijdrage aan ons milieu. Daarnaast verzorgen wij scheiding van afval door middel van het verhuren van kwalitatieve containers. Lees op deze pagina meer over welke containers wij verhuren. Wij zorgen hiermee o.a. voor:

  • Vermindering van de afvalberg
  • Duurzame inzet van gebruikte materialen
  • Minder gebruik nieuwe grondstoffen
  • Reductie energie- en waterverbruik
  • Verlaging van de CO2-uitstoot

Wilt u ook dat wij uw oud papier komen ophalen? Vul het contactformulier in en laat ons het voor u regelen. Bij ons geen verplichtingen of contracten; u zit dus nooit ergens aan vast!

MOGEN WIJ OOK UW PAPIER OPHALEN?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!
Bij ons geen verplichtingen of contracten; u zit dus nooit aan ons vast!

Wat klanten over ons zeggen

Bij Schuman Recycling geloven we dat tevreden klanten de basis zijn van een succesvolle onderneming. We zijn trots op de positieve reacties die we dagelijks ontvangen. Lees hieronder enkele van de meest recente beoordelingen en ontdek waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze containerverhuur en recyclingdiensten.

Schuman Recycling
5.0
Gebaseerd op 21 beoordelingen
powered by Google
Nurten YilmazNurten Yilmaz
17:03 12 Apr 24
Super bedrijf, met hele vriendelijke mensen!
Constantijn MostartConstantijn Mostart
12:45 27 Mar 24
Fijn bedrijf met behulpzame werknemers
max van Gilsmax van Gils
13:08 13 Mar 24
Snelle en goede service!
Fam RutjensFam Rutjens
10:11 15 Oct 23
Super goede en snelle service!
Erwin HovensErwin Hovens
08:34 07 Apr 23
Altijd correct geholpen, al meerdere keren, komen afspraken na en niet te duur. Eerlijke prijzen. Bedankt.
Nills van HeelNills van Heel
15:20 31 Aug 22
Mieke de KunderMieke de Kunder
16:02 30 Aug 22
Heel net bedrijf, komt afspraken na en zijn flexibel! Top service voor een goede prijs!
Sem HilkensSem Hilkens
17:36 27 May 22
Goede service
Eline SchalleijEline Schalleij
15:16 23 Apr 22
Altijd een goede service!En prijs kwaliteitverhouding altijd goed.
Tijdens de verbouwing van ons kantoor verzorgde Schuman Recycling het plaatsen van lege containers en snelle vervanging (op afroep) wanneer deze vol was. Vriendelijke meedenkende mensen die gewoon normaal doen en uiterst scherpe tarieven hanteren. Helemaal niets op aan te merken!
js_loader